yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi kapının tabiatıyla kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

önceki strüktürlarda yapı dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (ekol, aldatmaışveriş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu pozisyon yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Bu baplar asliye olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın bapsı; isim esenlığını koruyup yangın ve yaman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kamu Binaları: Umum binaları, genellikle kombine olarak insanoğluın bulunduğu ve ivedili pozisyon tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, halk binalarında yangın merdiveni zorunluluğu daha pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Bir binada veya bina sertnda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Eklenmiş-3/B ve Ilave-3/C’bile belirtilen sürelere tatminkâr olması mecburidir.

Yangın bapları kullanma yerına nazaran, rengine göre ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın yönetmeliğine makul strüktürlacak bir yangın merdiveni kucakin bazı değişlemkenler mevcuttur. Bu değkârkenler; gestaltnın kullanma amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğanlayışkenlerin yangın merdiveni standartlarını elbette bileğsoruntirdiğini aşağıda inceleyelim.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk strüktürnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, Yangın Çıkış Kapısı bünyenın kullanma klası üzere faktörler yanık olmaktadır.

Bina çışitalarında kullanılan baplar davranışlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride sarılmış kalabilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en münasip fiyatlarla sahip çıkmak bâtınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgi alabilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Report this wiki page